Glenholme transformation

Glenholme transformation

This renovation project involved replacing the carpet, changing wall colours in the family room, completely redoing the bathroom and updating the curtains and cushions in the main living room. Every element was chosen to compliment the existing furniture and art collection

The bathroom was gutted back to frames and floor joists.

The shower and vanity swapped positions for better spatial flow

   

the seagrass wallpaper in this family area were painted a lighter colour that still connects to the living room and gives the art collection a grounded background

the green arm chair and sofa were recovered to work in with the curtains new wall colour

New curtains and cushions were added to this room - the choice of colour and pattern was selected to compliment existing furniture and art works

      

 

Index Previous Next